Да титуляр е фирмата,подписа е по булстат и фирма и егн на управителя.Така и направих регистрацията като осигурител, ако греша пробвах и като упълномощено лице, но заявлението как да попълня.Заявление за упълномощаване от фирмата Х и кого да упълномощя?!Това не ми е ясно :hmmm:
Пробвах и така заявление за упълномощаване от фирмата.... упълномощава пак фирмата.....с представител управителя.... но не се получава.Къде греша?
Здравейте, да не отварям нова тема и аз съм в същата ситуация.....излиза ми тази грешка.Как да постъпя?
От къде мога да сваля програма за новите бланки на платежни към бюджета? До момента използвах PIN , но те нямат актуализация.
Здравейте, имам майка с прекъснато майчинство, на която се плаща 50% до остатъка на гледане на дете до 2 години.Детето ходи на ясла, а тя е в платен отпуск.Днес ми представи болничен. Как трябва да се подаде болничния ?
Искам да попитам, кандидатстваме по мярка 60/40, как се изчислява платения отпуск на служителите за които се кандидатства? Според последната промяна в Постановление 55, че работодателя изплаща доход на база януари 2020г. Правилно ли разбирам, че в такъв случай пл. отпуск трябва да е начислен на база осигурителния доход за януари, а не за предходния месец.